YES valmennusten ilmoittautuminen käynnissä

Keski-Suomen kunnat ja YES Keski-Suomi ovat sopineet uuden OPSin käytäntöön viemistä tukevista seudullisista valmennuksista.  Valmennusten sisältönä on peruskoulun uuden OPSin tärkeimmän uudistuksen laaja-alaisen osaamisen kehittäminen. Tähän pureudutaan opettajien oman laaja-alaista osaamista kehittämällä sekä rakentamalla konkreettisia monialaisia opintokokonaisuuksia (MONO) valmennuspäivien aikana. YES opevalmennukset pohjautuvat oppijoiden omien kiinnostuksen pohjalle rakentuvaan Mun Juttu -malliin.

YES Opevalmennukset toteutaan kolmena seudullisena ryhmänä. Ryhmät alkavat seudusta riippuen 30.8, 14.9 tai 15.9. Jokaiseen ryhmään mahtuu 30 osallistujaa. Valmennukset ovat kolmipäiväisiä ja toteutetaan syksyn aikana. Katso lisätiedot https://keski-suomi.yesverkosto.fi/koulutus/yesopevalmennukset/ ja ilmoita teidän koulun osallistujat sähköpostiin yes@petrikki.fi

YES Johtamisvalmennus on suunnattu yleissivistävän koulutuksen rehtoreille, vararehtoreille tai yrittäjyyskasvatuksen kehittämisen johtamisesta kiinnostuneille henkilöille. Johtamisvalmennus  käynnistyy 23.8. Yrittäjyyskasvatuksen kehittäminen on pitkältä toimintakulttuurin muutosta ja pedagogisen johtamisen kehittämistä yhteiskunnan ja työelämän muutosten suunnassa. Johtamisvalmennuksessa etsitään yhteisöllisen oppimisen keinoin uusia eväitä raikkaaseen, rohkeaa ja uudistavaan johtamistyöhön. Katso lisätiedot https://keski-suomi.yesverkosto.fi/koulutus/johtamisvalmennus/ ja ilmoittaudu sähköpostiin yes@petrikki.fi

Comments

comments

YES rakentaa tulevaisuutta, jossa jokaisella nuorella
on mahdollisuus yrittäjyyskasvatukseen.
css.php