Korkea-aste

Yrittäjyyskasvatus korkeakoulutasolla kehittää opiskelijan kyvykkyyttä toimia yrittäjämäisesti tai omistajayrittäjänä. Yrittäjyyskasvatuksessa yrittäjyys ymmärretään sekä sisältönä että oppimisen pedagogiikkana.

Keski-Suomen korkeakoulujen yrittäjyyden oppimispolku

Jyväskylä entrepreneurship society Autamme päämäärätietoisia opiskelijoita tutustumaan uusiin ihmisiin. Tarjoamme alustan idearikkaille korkeakouluopiskelijoille, jotka haluavat saada apua idean eteenpäin viemiseen. Olemme myös tukemassa opiskelevia yrittäjiä käytännön työkalujen ja verkostojen avulla. Ennenkaikkea olemme yhteisö opiskelijoilta opiskelijoille.

Jyväskylän yritystehdas Jyväskylän Yritystehdas on uusien kasvuyritysten syntymistä ja kehittämistä tukeva palvelukokonaisuus. Tehtaan tavoitteena on hioa sadoista yritysideoista timantteja Jyväskylän seudulle. Tehtaassa työskentelevät Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jyväskylän yliopisto, Tuhansien Järvien Uusyrityskeskus ry, Protomo (Jyväskylä Innovation Oy), Jyväskylän seudun kehittämisyhtiö Jykes Oy ja Suomen Yrityskehitys Oy.

YES rakentaa tulevaisuutta, jossa jokaisella nuorella
on mahdollisuus yrittäjyyskasvatukseen.
css.php