Pedagogisen johtamisen työpaja

Yrittäjyyskasvatuksen pedagogisen johtamisen työpaja on suunnattu varhaiskasvatuksen esimiehille, rehtoreille, koulunjohtajille, johtoryhmän jäsenille ja muille johtajuuden kehittämisestä kiinnostuneille opettajille varhaiskasvatuksessa ja peruskoulussa sekä koulutusalojen kehittäjille ammatillisessa koulutuksessa.

Johtamisen työpajassa ratkotaan osallistujien johtajuushaasteet. Tuo oma kysymyksesi – ratkomme sen porukalla.

OPSit ovat uudistuneet laajalti yleissivistävässä koulutuksessa ja ammatillisessa koulutuksessa on käynnissä reformi.  Miten oppimisen muutosta johdetaan? Miten varmistaa, että käytännöt uudistuvat vauhdilla, mutta arki ei ole kaaosta ja opettajien jaksaminen ja hyvinvointi eivät ole jatkuvasti koetuksella? Miten vien pedagogisia uudistuksia läpi vauhdilla, mutta kuitenkaan runnomatta? Tule jakamaan oma osaamisesi tai tuomaan oma kimuratti kysymyksesi ratkaistavaksi.

Käytännönläheinen päivä rakentuu arkisten johtamiskysymysten varaan. Saat mukaasi yhdessä synnytettyjen ratkaisujen lisäksi uusia työkaluja johtamisen kehittämiseen.

Johtamisen työpaja pidetään 30.10. Jyväskylässä

Työpajan kesto on 13-16. Ilmoittaudu 30.9. mennessä osoitteeseen yes@petrikki.fi. Mukaan mahtuu 15 henkilöä.

Lisätiedot valmentajana toimivalta yrittäjyyskasvatuksen asiantuntija Petrikki Tukiaiselta. petrikki(at)petrikki.fi tai 050 505 00 77.

 

YES rakentaa tulevaisuutta, jossa jokaisella nuorella
on mahdollisuus yrittäjyyskasvatukseen.
css.php